به گزارش مرکز مطالعات آمریکا به نقل از روز پنجشنبه ایرنا، موری که از منتقدان جدی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به حساب می آید، در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: 85 روز از زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا قانون داکا را لغو و آینده صدها هزار جوان آمریکایی را که به هر حال دارای هویت آمریکایی هستند، به خطر انداخت.
این سناتور آمریکایی تصریح کرد: ما این اقدام ترامپ را فراموش نخواهیم کرد و البته به تلاش خود برای جلوگیری از ( اجرای) آن ادامه می دهیم.
موری اخیرا تصریح کرده بود: ترامپ لحظات ناراحت کننده و آزار دهنده بی شماری را ایجاد کرده است اما لغو قانون داکا به طور غیر معمولی بویژه از سوی این دولت، ظالمانه است.
وی در توییتی دیگر تاکید کرد: به علت برنامه های بی هدف و تنفر آمیز ترامپ، حدود 800 هزار جوان آمریکایی صبح خود را با اطمینان نداشتن نسبت به آینده خود آغاز کردند.
در همین خصوص، نیویورک، ماساچوست، واشنگتن، کنتیکت، دلاویر، هاوایی، ایلینوی، نیومکزیکو، کارولینایشمالی، آیووا، اورگن، پنسیلوانیا، رودآیلند، ورمونت و ویرجینیا 15 ایالتی هستند که علیه دولت مرکزی این کشور اقامه دعوا کردند.
«جف سشنز» وزیر دادگستری آمریکا گفته بود که این برنامه صرف شش ماه لغو و با قانون جدیدی که تدوین آن بر عهده کنگره این کشور گذاشته شده است، جایگزین خواهد شد.
قانون داکا در سال 2012 به فرمان «باراک اوباما» رئیس جمهوری وقت اجرایی شد و نزدیک به 800 هزار مرد و زن جوان را تحت محافظت قرار داد.
برخی افرادی که احتمال دارد ترامپ تصمیم به اخراج آنها از آمریکا بگیرد، در صنعت فناوری این کشور به خوبی رشد کردهاند و عده ای حتی مالکان کسب و کارهای جدید هستند؛ همین موضوع باعث شده که علاوه بر نهادهای حقوق بشری، مدیران شرکتهای بزرگ آمریکایی هم در صف معترضان به این تصمیم قرار بگیرند.
ترامپ در زمان رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری وعده داده بود که این قانون را به سرعت لغو کند؛ با این حال پس از پیروزی در انتخابات با مخالفتهایی از جانب برخی سیاستمداران ارشد دمکرات و حتی جمهوریخواه مواجه شد.
خاورم**9377** مترجم: حمید اوضح**1663**انتشار دهنده: خسرو حسینی
0 words